En drøm vi vil nå

En drøm vi vil nå - sammen med jer

Foto: Allan Yde & Alex Kimber

I fællesskab med medlemmer og partnere har Foreningen Maker de seneste 7 år udvidet og udviklet mulighederne for at gå fra idé til produkt. Hurtigt.

Foreningen Maker blev stiftet for at understøtte en professionalisering af makere. Siden da har vi opbygget et community-baseret værkstedsfællesskab for lokal prototyping, udvikling og fysisk iværksætteri i hjertet af København og samarbejdet med virksomheder og medlemmer om at skabe innovative produkter og nye løsninger. Vi har samarbejdet med partnere i hele Europa for at undersøge og teste nye forretningsmodeller, bæredygtig udvikling og cirkulær økonomi og skabt netværk og forbindelser mellem det nye og det etablerede.

I Foreningen Maker vil vi være med til at give de bedste betingelser for fysisk iværksætteri og innovation. Vi vil være med til at skabe grønne, cirkulære og sociale løsninger. Vi vil give muligheder for kreative, nysgerrige og handlekraftige folk. Når foreningens medlemmer går sammen om at udvikle nye muligheder for lokal produktion, mere materialegenanvendelse, installationer for lys over Danmark eller designer upcycling-løsninger for virksomheder, er det båret af en lyst til at skabe noget. Sammen.
Vi kan ikke alt selv. Men vi kan det meste sammen. Foreningen Maker arbejder for at bringe iværksætterne sammen og skabe linket til det etablerede. Vi understøtter det boblende vækstlag af handlekraftige mennesker ved at sikre fysiske faciliteter for, at idéer, der ligger gemt i krøllede hjerner, kan kobles, skæres, tændes og materialisere sig som nye produkter og innovative, skæve, inspirerende løsninger. Vi gør det nemmere at være fysisk iværksætter ved at opbygge og udveksle viden og kompetencer og bygge bro til andre organisationer. Vi gør det sjovere at være fysisk iværksætter ved at arrangere events, festivaler og arrangementer for og med nuværende og fremtidige medlemmer.
Kort sagt: Det skal være nemmere og sjovere at være fysisk iværksætter i Danmark.

Hvad betyder det som medlem og som virksomhed

Vi vil gøre det nemt for alle fysiske iværksættere i Danmark at få adgang til faciliteter og sparring på din forretning med nye og forstærkede kompetencer. Det kan være alt fra din virksomheds strategi, sparring på din idé eller hvordan du kan skabe en stærk forretningsmodel

Du kan læse meget mere om at være medlem i Foreningen Maker her

Som virksomhed kan man have brug for at få lavet en prototype på sin nye idé, få nye øjne på innovationspotentialet eller have specifikke opgaver, som man ikke selv kan producere.

Alt det og meget mere kan Foreningen Maker og alle de gode medlemmer hjælpe med. Læs mere her.

Lad os sammen gøre det sjovere og nemmere at være fysisk iværksætter og skabe nye innovative løsninger.