open-source højtaler udviklet i viadukten

Ny Open-Source højtaler

Lyd by Dissing udvikler ny dansk open source højtaler, der frit kopieres. Udvikling og prototype sker i Viadukten under Langebro – Makers værksted for fysiske iværksættere som første led i et udvidet samarbejde med en række virksomheder for at skabe ny innovation.

“Som open source er både designet, og den underliggende software platform, fuld tilgængelig for offentligheden, hvilket gør det muligt for forbrugeren at få fuld indsigt i, hvordan produktet er udviklet og fungerer. Det bliver derfor også muligt selv at lave rettelser og udvidelser til højttaleren, og dermed yde bidrag til produktet, som alle kan få gavn af.

Vi har desværre set mange eksempler på proprietære og lukkede wifi højttalere, der hverken kan repareres, eller opgraderes. Noget der ofte tvinger forbrugeren til at købe nyt, inden produktets forventede levetid er oprandt. Andre udfaser fungerende produkter”, fortæller Tue Dissing, direktør i Lyd by Dissing ApS

Strøm er en minimalistisk wifi-højttaler, der med understøttelse for både Bluetooth og Spotify Connect, gør det nemt at afspille musik og podcasts fra både mobil, tablet og bærbar. Højttaleren er designet til både at hænge på væggen og til at stå på en hylde, i reolen eller i vindueskarmen.

Lyd by Dissing forventer at lancere højttaleren senere i 2022.

Natural Material Studio: Får os ind i fremtiden med grannåle og skaldyr
3D-print kan bringe fysiske iværksættere fra idé til forretning. Hurtigt


Translate »