ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

Vil du være projektleder for Danmarks fysiske iværksættere?

 

Er du en skarp projektleder og strateg, der kan drive store projekter fremad og udvikle nye koncepter for at skalere aktiviteter og økonomi?

Foreningen Maker sikrer flere succesfulde fysiske iværksættere i Danmark.

Vi gør det nemmere at være fysisk iværksætter ved at give adgang til fysiske faciliteter, opbygger og udveksler viden og kompetencer og bygger bro til etablerede virksomheder. Vi gør det sjovere at være fysisk iværksætter ved at arrangere events og festivaler for og med nuværende og fremtidige medlemmer.

Vi er et lille sekretariat, men vi er omgivet af gode, seje og inspirerende medlemmer i vores værksted Viadukten under Langebro i hjertet af København.

 

Om jobbet

Du får ansvaret for at lede EU-projektet OPEN NEXT, der har som mål at skabe nye forretningsmuligheder gennem open source produktudvikling i samarbejde med en række SMV’er, universiteter og andre makerspaces. Du bliver desuden inddraget i og får ansvar for udvikling og udrulning af foreningens kerneydelse: At sikre flere succesfulde fysiske iværksættere ved hjælp af Maker-modellen.

Vi vil meget gerne kunne fastansættelse, men denne stilling er foreløbig tidsbegrænset til og med juni 2022.

 

Vi tilbyder

En afvekslende arbejdsdag, der nogle gange kræver, at du smøger ærmerne op og bygger, nogle gange rejser til møder med europæiske partnere og nogle gange tager det formelle tøj på til møder med industri og andre primære interessenter. Resten af tiden arbejder vi i Viaduktens kontormiljø.

 

Hvad skal du kunne?

I Foreningen Maker er vi strategiske, når vi leder store EU-projekter og udvikler nye måder at gøre det nemmere og sjovere at være fysisk iværksætter i Danmark. Men vi er også praktiske når vi eksperimenterer i værkstedet og prototyper sammen med medlemmer og partnere. Du skal være den dygtige, sikre projektleder, der tør få hænderne snavsede.

 

Kompetencer der er vigtige i stillingen 

– Klassisk projektledelse: Danne dig et overblik over projektet, sætte klare mål og deadlines, involvere de rigtige personer på de rigtige tidspunkter, have indsigt i projektdeltagernes interesser og vide, hvilke typer aktiviteter der kan give øget værdi til projektet, til den lille start-up og til foreningen.

– Kommunikation: At kunne kommunikere strategisk, klart og tydeligt – om det er i fondsansøgninger, mails, oplæg eller på sociale medier.

– Selvstændighed: Du får meget ansvar og vi forventer at du kan lide at tage teten og sikre fremdrift og udvikling i alle dine opgaver.

Hvem er du?

– Du er ikke bange for at tage teten

– Du kan have lavet alt muligt før – det vigtigste er at du er vant til at drive projekter og har erfaring med udviklingsopgaver.

– Du vil gerne have ansvar og prøve kræfter med nye områder

– Hvis du har erfaring med start-up miljøer, produktudvikling eller lignende, er det helt klart et plus.

 

Lyder det spændende?

Så send en kortfattet ansøgning til Malte Hertz Jansen på malte@maker-effekt.dk med titlen ”Projektleder i Foreningen Maker”. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Malte, Direktør i Maker på tlf.: 2891 3537.

Der er deadline den 25. juni og samtaler i uge 26 – men vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.