CNC fræser – Brug den til dine fremtidige projekter

CNC fræser - Brug den til dine fremtidige projekter

Som medlem hos Maker er det muligt at bruge vores CNC fræser til at udforme og eksekvere projekter. Vi har også et stort udvalg af andre maskiner, såsom laserskærer og 3D-printere, så du slipper for selv at investere i dem.

På den måde kan du fokusere på iværksætterdrømmen og udfolde dine kreative ideer. Så stiller vi faciliteterne til rådighed.

Hvad er en CNC fræser?

En CNC fræser er en computerstyret maskine, som man kan bruge til at skære i forskellige materialer som træ og metal. Den er især god til at udvikle prototyper til produkter i blandt andet træ, metal og plastik.

CNC står for “Computer Numerical Control”, som er teknologien bag maskinen. Den bruges til at automatisere værktøjsmaskiner, og er grundet teknologien nemmere at omstille end mange andre maskiner.

En CNC fræser får derfor instruktionerne fra en computer, som fortæller den, hvordan den skal skære eller forme materialet.

CNC fræser
CNC fræser

Hvad kan man bruge en CNC fræser til?

En CNC fræser kan bruges til mange forskellige ting, og bruges også i mange forskellige brancher. Det er blandt andet et populært værktøj til møbelfremstilling og til at fremstille medicinsk udstyr.

Går du med en idé eller et projekt, hvor du skal bruge den, kan du som medlem hos Maker bruge vores specialiserede maskiner.

Ved at bruge maskinen får du en ekstrem præcision, hvortil du kan sikre et ensartet resultat. Da det er en automatisk proces, behøver den ikke håndkraft, hvorfor den kan køre i timevis med høj produktivitet.

CNC fræser
CNC fræser

En masse fordele hos Maker

Ved at være medlem hos Maker får du en masse fordele, hvoriblandt du kan bruge vores specialiserede maskiner som en CNC fræser. Vi tilbyder desuden rådgivning hos vores eksperter, som er klar til at hjælpe dig med at gå fra idé til produkt.

Derudover kan du blive en del af vores mange events og workshops, hvor du kan møde andre iværksættere eller afprøve nye maskiner. Her er formålet også at dele en masse ny viden og give muligheden for at brede sit netværk ud.

For at holde os opdateret på de seneste trends og initiativer inden for innovation og bæredygtighed, er vi med I en masse projekter. Læs om et af projekterne her: CIRcUIT.

Hvem er vi?

Hos Maker ønsker vi at bidrage til fysisk iværksætteri i Danmark med et fokus på bæredygtig produktudvikling. På den måde kan vi hjælpe iværksættere med at udvikle deres gode ideer, samtidig med, at vi passer på vores klode.

Vil du gerne være medlem eller har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Træværksted København - Stort udvalg af maskiner og udstyr
Gør det selv værksted København