Det tilbyder vi

Har I som virksomhed brug for at få lavet en prototype af jeres design, få nye øjne på jeres innovationspotentiale med specifikke produkter eller har I produkter, som I ikke selv kan producere?
 
Det hjælper vi og vores medlemmer gerne med.
Hvis I er interesseret i at høre mere, kan I altid kontakte os og se mere herunder.
 

Slide

Book1Maker

Uanset om du har behov for nyt interiør til din kaffebar, en prototype på en vandturbine eller skiltning på en festival, hjælper vi gerne med at sætte det rigtige team af medlemmer til at løse opgaven.

Tag kontakt til os og fortæl lidt om, hvad du har behov for at få produceret. Vi kan producere (næsten) alt, uanset om du allerede har design-filerne eller kun har en idé på en serviet. Sammen finder vi ud af, hvad den bedste løsning er. 

For at booke opgaver gennem Maker, skal din virksomhed være medlem hos os. Det koster 200 kr.- per måned eller 1.500 kr.- om året.

 

Slide

Prototyping

Vil du gerne arbejde med prototyping som en del af en designproces eller produktudvikling? Eller ønsker du bare at se dine ideer blive mere håndgribelige?

Hos Maker er målet at få flere virksomheder, organisationer og borgere til at prototype deres ideer og arbejde med iterative design flows. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra uddannelse i design tænkning og prototyping til at få din idé visualiseret og produceret.

Slide

Innovation

Har jeres organisation brug for hjælp til at gentænke eksisterende produkter? Eller måske til at udvikle helt nye? 

Hos Maker kan vi facilitere og understøtte jeres team, når I skal udvikle eller gentænke. Vi kan komme til jer med vores værktøjskasse eller I kan komme til os i vores inspirerende makerspace Viadukten.

 

Vi har bl.a. hjulpet Copenhagen Solutions Lab, Velux og Bang & Olufsen.

Kontakt

Malte Hertz Jansen

Direktør

+45 2891 3537

malte@maker-effekt.dk