Foreningen Maker

Her kan du se oversigten over, hvad Foreningen Maker laver og er en del af. Hvilke projekter vi tager del i og nogle af de mange forskellige ting vi tidligere har lavet. 

 

Du kan også læse om vores hamrende seje medlemmer og deres produkter, projekter og hvordan de gør brug af Foreningen Maker og Viadukten. 

Vores medlemmer

I Foreningen Maker er mottoet: “Vi kan ikke alt selv. Men vi kan det meste sammen”

Medlemmerne er foreningens puls, og det er dem, der giver liv, nye ideer og bevægelse til Maker igennem deres uddannelse og kompetencer; her kommer alt fra arkitekter til designere, ingeniører og antropologer. Fra studerende med en idé på en serviet til de professionelle serie-iværksættere.

Vi har bygget vores fundament på at samarbejde. Derfor har vi også en bred palette af samarbejdspartnere, der alle brænder for fysisk iværksætteri og maker-området og hver især bidrager med viden, kompetencer og ikke mindst deres engagement.

Projekter

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere og klogere for både at kunne skubbe til nogle af de agendaer, som stadig bliver vigtigere for samfundet og samtidig give værdifuld ny viden videre til vores medlemmer. 

Derfor er vi engagerede i en række forskellige projekter, alt lige fra Open Source Hardware til genanvendelse af materialer til bæredygtigt byggeri og distribueret design, som du kan læse mere om her. 

Cases

Siden 2015 har vi drevet en lang række af aktiviteter, der alle sammen har haft til formål at understøtte fysisk iværksætteri og bæredygtig produktudvikling.
Alt fra lokale projekter med Dansk Arkitektur Center til
EU-baserede innovationsprojekter.

Vi har været med til at skubbe til grænserne for Open Source Hardware, så flere virksomheder nu kan se potentialet i en ny type forretningsmodel. Vi var med til at udvikle og bygge et køleskab til verdens fattigste, der kan gå “off-the-grid” i op til 72 timer og dermed mindske fordærv af fødevarer og medicin. Vi har sat det hele ind i små fortællinger, som du kan læse om her.  

Om os

I Foreningen Maker mener vi, at fysisk iværksætteri, bæredygtige løsninger og innovation skal have de bedste betingelser, og vi vil spille en rolle i at skabe grønne og cirkulære løsninger. Derfor giver vi kreative, nysgerrige og handlekraftige folk mulighed for at virkeliggøre deres idé.

Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for fysisk iværksætteri, innovation og bæredygtige løsninger i det danske iværksættermiljø og samarbejder med alle, der ønsker det og har en idé.

 

Vi vil gøre det nemmere at være fysisk iværksætter ved at give adgang til fysiske faciliteter, opbygge og udveksle viden og kompetencer og bygge bro til etablerede virksomheder. 

 

Vi vil gøre det sjovere at være fysisk iværksætter ved at arrangere events, festivaler og arrangementer for og med nuværende og fremtidige medlemmer.

Kontakt

Malte Hertz Jansen

Direktør

 

+45 2891 3537

info@maker-effekt.dk

 

Christians Brygge 31

1219 København K

Skriv til os hvis du har spørgsmål, er interesseret i et medlemsskab hos foreningen Maker eller hvis du blot er nysgerrig omkring vores forening og arbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer (for det meste) lynhurtigt! 🚀

Translate »