Gør det selv værksted København

Gør det selv værksted København - Bring dine ideer til live

Hos Maker tilbyder vi et gør det selv værksted København til iværksættere, som ønsker at bringe deres ideer til live. Vi har et stort udvalg af faciliteter, som kan hjælpe dig med at gå fra idé til produkt.

Ved at blive medlem hos os får du derfor adgang til en masse faciliteter og goder, som alle handler om at hjælpe dig mod dine iværksætterdrømme.

Moderne gør det selv værksted i København

Når du bliver medlem hos Maker, kan du gøre brug af vores moderne gør det selv værksted København. Her kan du finde adskillige maskiner som CNC-maskine, laserskærer og 3D-printer. Vi har et stort udvalg af maskiner til dig, der vil arbejde med elektronik, metal, træ og meget mere.

Vi tilbyder også et stort udvalg af materialer som akryl og pap, som du kan bruge. Det er derfor muligt at bruge vores gør det selv værksted i København til projekter med alt fra grafik og print til træprojekter.

gør det selv værksted København
gør det selv værksted København

Bliv en del af vores fællesskab

Hos Maker er vi meget ambitiøse omkring fysisk iværksætteri, hvilket afspejler sig i alle vores projekter. Vi bruger derfor også meget tid på at forbedre mulighederne for iværksættere i Danmark, hvorfor vi selv koordinerer relaterede arrangementer og workshop.

Man kan derfor blive en del af et unikt fællesskab, hvis det er noget, man ønsker. Her kan man deltage i vores arrangementer og møde andre iværksættere. På den måde kan I dele inspiration og udvide jeres netværk.

Hvad er muligt på vores gør det selv værksted i København?

Formålet med vores gør selv værksted København er at facilitere, at du som iværksætter kan bruge vores maskiner og værktøjer til at eksekvere dine ideer. Det kan være dyrt, hvis man selv skal ud og investere i diverse apparater og maskiner, som er nødvendige til sine projekter.

Derudover tager det også tid før, at produktet sidder lige i skabet, hvis man ikke har produceret det før. Mange bruger derfor vores gør det selv værksted i København til at lave prototyper, så man hele tiden kan videreudvikle sine projekter.

Læs om et at vores projekter her: circuit-project.eu.

Rådgivning hos vores eksperter

Hos os er det muligt at få rådgivning hos vores eksperter, som kan hjælpe dig med at bringe dine ideer til live. Det kan også være, at du har en god idé, med ikke helt ved, hvordan du skal videreudvikle på den, og derfor er gået lidt i stå.

Her kan vores eksperter bruge deres erfaring inden for iværksætteri og idéudvikling, og hjælpe dig videre i processen. Lyder det som noget for dig, så skal du ikke tøve med at kontakte os. 

CNC fræser - Brug den til dine fremtidige projekter
Værksted til leje København - Idéudvikling og produktion