Medlemmer i Foreningen Maker

I Foreningen Maker er mottoet: “Vi kan ikke alt selv. Men vi kan det meste sammen”

 

Medlemmerne er foreningens puls, og det er dem, der giver liv, nye ideer og bevægelse til Maker igennem deres uddannelse og kompetencer; her kommer alt fra arkitekter til designere, ingeniører og antropologer. Fra studerende med en idé på en serviet til de professionelle iværksættere.

 

Vil du være med? Læs mere om fordele ved at blive medlem af foreningen her.

Mød vores medlemmer

Maker har over 40 medlemmer, som vi præsenterer løbende herunder. Her kan du læse om medlemmernes historie og baggrund, for deres drivkraft og passion for at skabe. Der er stor diversitet i produkterne og projekterne de hver især iværksætter.

Temaet for dem alle er dog altid det samme, nemlig bæredygtighed. 

De tænker bæredygtighed ind på forskellige måder i deres processer. De fleste går op i at bruge restmaterialer, så der er mindre materiale der går til spilde. Nogle tænker på forsendelses muligheder, altså at gøre pakken så lille og flad som muligt. De fleste bruger bæredygtige materialer til, at skabe deres produkter. 

 

Læs mere om de enkelte medlemmer og deres hjertebarn herunder og bliv klogere på rejsen fra idé til produkt. 

Partnere & virksomhedsmedlemmer

Vi har bygget vores fundament på at samarbejde. Derfor har vi også en bred palette af samarbejdspartnere, der alle brænder for fysisk iværksætteri og maker-området og hver især bidrager med viden, kompetencer og ikke mindst deres engagement.

Vi samarbejder med

Translate »