Om Foreningen Maker & Fysisk Iværksætteri

I Foreningen Maker mener vi, at fysisk iværksætteri, bæredygtige løsninger og innovation skal have de bedste betingelser, og vi vil spille en rolle i at skabe grønne og cirkulære løsninger. Derfor giver vi kreative, nysgerrige og handlekraftige folk mulighed for at virkeliggøre deres idé.
 

Under mottoet “Vi kan ikke alt selv. Men vi kan det meste sammen,” bringer vi fysiske iværksættere sammen og skaber et link til erhvervslivet for at give liv til nye ideer og løsninger og understøtte vækstlaget af handlekraftige talenter.

Kort sagt er Maker bindeleddet mellem makerbevægelsen og den professionelle forretningsverden – her får du det bedste af begge verdener.

Vi gør det nemmere og sjovere at være fysisk iværksætter

Danskerne er fulde af virketrang og  har mange gode idéer til at løse både små og store udfordringer. Men på trods af de mange gode ideer ude i landet, er der stadig alt for få, der vælger at blive iværksættere. Og af dem som forsøger, er der alt for mange som fejler. Det vil vi i Maker gerne ændre på. 

 

Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for fysisk iværksætteri, innovation og bæredygtige løsninger i det danske iværksættermiljø og samarbejder med alle, der ønsker det og har en idé.

 

Vi vil gøre det nemmere at være fysisk iværksætter ved at give adgang til fysiske faciliteter, opbygge og udveksle viden og kompetencer og bygge bro til etablerede virksomheder. 

 

Vi vil gøre det sjovere at være fysisk iværksætter ved at arrangere events, festivaler og arrangementer for og med nuværende og fremtidige medlemmer.

300

m2 prototype laboratorie

50.000

festivalgæster på Makerfestivaler

25

forskellige uddannelser repræsenteret i foreningen

55

samarbejdspartnere i Foreningen Maker

Hvem er vi?

Malte Hertz

Jansen

Direktør og projektleder
malte@maker-effekt.dk

Asger Nørregaard Rasmussen

Værkstedsleder og community manager 

asger@maker-effekt.dk

Nanna Smith Iversen

Projektleder og eventkoordinator

nanna@maker-effekt.dk 

Rasmus Emil Tofthøj Jakobsen

Værkfører og prototypeansvarlig

rasmus@maker-effekt.dk

Solborg Eva Viggosdottir

Sociale medier og kommunikation

solborg@maker-effekt.dk

Bestyrelsen bag Foreningen Maker

Bag Foreningen Maker sidder en dedikeret bestyrelse, der brænder for at få fysisk iværksætteri, grønne løsninger og innovation til at stå endnu stærkere i Danmark.

Henrik Rasmussen (formand)

Tidl. CEO i Roskilde Festival og professionelt bestyrelsesmedlem
”Det kreative, producerende vækstlag i Danmark har hårde kår i disse år. Derfor er Makers arbejde for at gøre det nemt og sjovt at være fysisk iværksætter så afgørende.”

Julie Hjort

Programdirektør, Dansk Design Center

 

”Fysiske iværksættere i hele Danmark er en stor kreativ muskel, som Foreningen Maker er med til at løfte helt fra idé til produkt til værdi.”

Nigel Edmondson

Direktør, Manufacturing Academy of Denmark (MADE)

 

”Foreningen Maker muliggør design og produktion af innovative produkter, som er en vigtig del af et stærkt dansk økosystem inden for produktion.”

Niels Christian Nielsen

 

Iværksætter og professionelt bestyrelsesmedlem

Gunhild Sander Garsdal

 

Projektchef, Hovedstadens Erhvervshus (Copenhagen Business Hub)

Andre Makerspaces og værkstedsfællesskaber

Når du har ideen og trangen til at skabe produktet, kan det stadig være svært at finde ud af, hvor du kan gå hen ift. faciliteter, maskiner og et miljø af ligesindede. Men der er heldigvis rigtig mange fede steder rundt om i hele Danmark.

 

Her ser du et kort over makerspaces og værkstedsfællesskaber i hele Danmark.

Translate »