Showroom –> Kødbyen

Showroom // Kødbyen

Kom forbi vores nye showroom på Flæsketorvet 38 i Kødbyen og oplev fantastisk nyt design og bæredygtige muligheder. I samarbejde med Libre Vin, Despite CPH og Höganäs Bryggeri, der sørger for lokationen og pladsen og udvalgte Maker medlemmer, står vi for inventar.

Du kan se 3D lamper lavet af genbrugsmateriale fra Stofskifte, Kurt selvvandingssystemet fra NordicGrow, tyndt stenmateriale lavet til forskellige produkter fra Münzberg, genbrugsplastplader fra Plastic Projects og meget mere.

Stofskifte bruger genbrugsmaterialer til at skabe smukke 3D-printede lamper. Du kan opleve deres lamper og den fantastiske opfindelse af, hvordan man kan hænge dem op ved hjælp af 3D-printede holdere.

NordicGrow har lavet et bæredygtigt og selvvandende design, kaldet Kurt, til folk, der elsker at have planter, men kun ønsker at vande en gang om måneden. Du kan se deres produkt til den travle planteelsker.

Münzberg Design har lavet et fantastisk sortiment af varmebeskyttere, akustikplader, underlag og udskiftelige bakke-beskyttere. Du kan se hele sortimentet hvor alt sammen er i tynd, bøjelig og stærk skifersten.

Alexandru Pepene laver smuk og farverig kunst. Han udforsker altid nye måder at lave sin kunst på. Du kan gå på opdagelse i nogle af hans kunstværker, som han forbinder sine malerier med øjeblikke i livet.

Plastic Projects laver stærke og smukke plader af genbrugsplast, der kan bruges som bordplader eller alt andet, du kan forestille dig. Du kan bore, skære og hænge dem op, hvor du vil. Du kan røre og se deres materiale, som det bliver brugt til disken i showroomet.

Chipchop laver smukke hylder, der kan tilpasses præcis, som du ønsker det. De har bygget hylderne til vinen i showroomet, ud af egefinér.

Showroomet har åbent alle dage indtil d. 31. August 2022 på Flæsketorvet 38, Kødbyen.

Syuan Yun Huang