Træværksted København – Stort udvalg af maskiner og udstyr

Træværksted København - Stort udvalg af maskiner og udstyr

Mangler du et træværksted København, hvor du kan udfolde dine kreative ideer og skabe produkter? Hos Maker tilbyder vi leje af værksteder, hvor du kan gøre brug af vores mange specialiserede maskiner, der kan bruges til at udvikle produkter i træ.

Derudover tilbyder vi også professionel sparring hos vores eksperter, så du får de bedste muligheder for at udleve din iværksætterdrøm.

Træværksted København
Træværksted København

Et moderne træværksted i København

Vores moderne træværksted i København ligger i Sydhavnen, hvor det byder på en masse specialiserede maskiner til at arbejde i træ. Vi har også maskiner, der er designet til at arbejde i metal eller elektronik, samt forskellige apparater til grafik og print.

Der er derfor mange muligheder for at fremstille produkter eller udvikle prototyper i forskellige materialer på vores værksteder.

Med vores centrale placering er det nemt at komme til med både bil og offentlig transport. Leder du efter et sted, hvor du kan have kontor, er dette også muligt at finde hos os.

Hvilke maskiner kan bruges på vores træværksted København?

Vi har et stort udvalg af maskiner, som kan bruges til træ. På vores træværksted København finder du blandt andet en rundsav, elektrisk skruetrækker, multicutter, båndsav og meget mere. Se en fuld liste af alle vores maskiner her.

Det er derfor en god mulighed for at prøve kræfter med forskellige maskiner, hvor du selv slipper for at investere i maskinerne, som ofte kan være ret dyre.

Derudover arrangerer vi også workshops, hvor det er muligt at afprøve vores maskiner og få mere viden inden for området. Som medlem hos Maker er der derfor mange muligheder for at udvide sit repertoire, og komme videre med sin iværksætterdrøm.

Træværksted København

En del af et unikt fællesskab

Ønsker du at møde andre iværksættere eller kreative mennesker, kan du deltage i vores workshops, hvor vi samler folk og deler viden og erfaringer.

Vi afholder månedlige “Open Lab days”, hvor det er muligt at afprøve vores maskiner og nye produktformer. Se flere af fordelene ved at blive medlem hos os her.

Vi har en masse projekter, da det er vigtigt for os at holde os opdateret med de seneste trends og initiativer inden for innovation og bæredygtighed. Du kan fx læse mere om CIRcUIT her.

Hvem er Maker?

Hos Maker har vi en passion for fysisk iværksætteri i Danmark, hvor vi især har fokus på bæredygtighed. Vi ønsker at bidrage til at udvikle koncepter, som kan hjælpe med at redde vores klode.

Hvis du har lyst til at vide mere om vores organisation eller bruge vores træværksted i København, kan du kontakte os her.

Member information form
CNC fræser - Brug den til dine fremtidige projekter