Værksted København – Stedet til at udfolde din kreativitet

Værksted København - Stedet til at udfolde din kreativitet

Leder du efter et værksted i København, har vi hos Maker løsningen til dig. Hos os har du muligheden for at leje et værksted med de maskiner, du skal bruge til din forretning.

Det er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker et fristed til at udfolde din kreativitet. Vi tilbyder også et stort udvalg af materialer som pap, akryl, krydsfiner og meget mere.

Hvorfor bruge et værksted i København?

Det kan være en klar fordel at finde et værksted København, hvis du selv er bosat i nærheden. Dertil kan det også være, at du har kontor eller måske en butik i storbyen, og derfor finder det praktisk med et værksted i nærheden.

Hos Maker tilbyder vi også gratis kaffe og muligheden for at være en del af et fedt fællesskab til dem, der ønsker det. Vores værksted i København er det perfekte sted til at udvikle prototyper eller gå i dybden med dine unikke ideer.

Værksted København

Brug vores specialiserede maskiner

Ved at benytte vores moderne værkstedsfaciliteter København, får du som medlem, muligheden for at udvikle og udfolde dine kreative forretningsideer. 

Som medlem kan du bruge vores specialiserede maskiner, såsom 3D-printer, laserskærer, CNC-maskiner og meget mere. Se listen over alle vores maskiner her.

For os er målet, at du udvikler dine ideer og får succes med det. Derfor tilbyder vi også ekspertrådgivning, hvis du skulle støde på forhindringer eller har brug for sparring.

Hvad indebærer vores værksted i København?

Ved at bruge vores værksted København får du derfor mange muligheder og værktøjer, som kan hjælpe dig som iværksætter med at komme videre i processen. Vores eksperter har lavet et væld af spændende projekter, og arbejder også på projekter uden for Danmark.

Du er derfor sikret professionel sparring hos et team som ved, hvad de snakker om. Vi arrangerer også forskellige events som vores medlemmer kan komme til. På den måde er det muligt at udvide sit netværk og få en masse bekendtskaber inden for forskellige brancher.

Læs også mere om projekter vi har igang som fx CIRcUIT her.

Lærerige workshops

Vi arrangerer også lærerige workshops til vores medlemmer, som fungerer som et professionelt rum for samarbejde og fællesskab for iværksættere. Der er derfor også bred mulighed for at udvide sin viden inden for vores forskellige maskiner og feltet som iværksætter.

Har du lyst til at benytte vores værksted i København eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Værksted til leje København - Idéudvikling og produktion