Værksted til leje København – Idéudvikling og produktion

Værksted til leje København - Idéudvikling og produktion

Hos Maker tilbyder vi et værksted til leje i København til iværksættere, som har brug for et kreativt sted til at udfolde deres ideer. Som medlem hos os får du en masse fordele, som du kan bruge til at udvikle din forretning.

Heriblandt får du muligheden for at bruge vores specialiserede maskiner, deltage i vores spændende workshops og meget mere.

Meget mere end et værksted til leje i København

Hos Maker tilbyder vi derfor meget mere end blot et værksted til leje København. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for, at du kan udvikle din iværksætterdrøm og komme i mål med dine projekter.

Hertil byder vores værksteder på forskellige maskiner som 3D-printere, laserskærer og meget mere, som kan tage dine projekter til næste niveau. Se en liste over de faciliteter, som vi tilbyder.

Vi har en central placering i Sydhavnen, som er nemt tilgængeligt og i smukke omgivelser. Det er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker et værksted til leje i København.

Værksted til leje København
Værksted til leje København

Professionel sparring hos vores eksperter


Som medlem er det også muligt at få professionel sparring hos vores eksperter. Dette kan både bruges til at få input til dine projekter eller idéudvikling. Har du en idé til et produkt eller projekt, hjælper vi dig med at få fra idé til eksekvering.

Derudover arrangerer vi også forskellige events og workshops for iværksættere, hvor det er muligt at møde en masse folk, som er i samme situation som dig. Dette er også en genial måde at udvide sit netværk på, samtidig med at man får ny og inspirerende viden.

Moderne værksted til leje København

Ved at bruge vores værksted til leje København, får du også lokaler, som er moderne og som ligger centralt. Du får også adgang til vores mødelokaler, samt gratis te og kaffe.

Vi tilbyder desuden leje af en kontorplads, hvis du har brug for et sted til at arbejde. Det er også muligt at registrere din virksomheds postadresse hos os og få leveret dine pakker hertil. Læs mere om, hvad et medlemskab hos Maker indebærer.

For at være med på trenden indenfor inovation og bæredygtighed, har vi projekter igang. Læs mere om fx CIRcUIT her.

Hvem er vi?

Maker er en medlemsorganisation for fysiske iværksættere i Danmark. Vores formål er at støtte op om iværksætteri og hjælpe iværksættere med store og små innovationsprojekter.

Vi er en flok af passionerede mennesker, som gennem vores workshops, events og samarbejder støtter op om fysisk iværksætteri og bæredygtig produktudvikling.

Gør det selv værksted København
Værksted København - Stedet til at udfolde din kreativitet