Vi tilbyder

Her kan du se den samlede oversigt over, hvad Foreningen Maker tilbyder.

 

Vi har samlet en række fordele for både fysiske iværksættere og virksomheder. Uanset om du overvejer at starte dit eget, har et cvr-nummer eller en fungerende virksomhed, kan Foreningen Maker hjælpe med at få dig ud over rampen.

Adgang til Viadukten

Med digitale produktionsteknologier og traditionelt håndværk er Viadukten mødested for mennesker med forskellige baggrunde og interesser. Iværksættere, der er nysgerrige og åbne for at udforske nye muligheder og skubbe til grænserne for urban og lokal produktion i en globaliseret verden. Her bliver arbejdet med bæredygtighed fysisk og konkret – og alle kan være med. Her vil du blive en del af et innovativt og nysgerrigt community og have mulighed for at sparre med medlemmer om stort og småt. 

Vi tilbyder flere forskellige former for medlemsskab – både for enkeltpersoner og virksomheder. 

Lej Viadukten

Vil du gerne invitere forretningsforbindelser, kollegaer eller kunder til events eller møder i et anderledes miljø, har du mulighed for at leje lokaler i Viadukten. 

Du kan leje vore fællesrum til konferencer, oplæg eller workshops.

Eller du kan leje mødelokalet til møder og andre aktiviteter i mindre grupper. 

Vi kan sørge for at I har kaffe, the, croissanter, rugbrødssandwich og frugt under hele arrangementet. 

Additive Manufacturing - A strategy guide

Denne guide er resultatet af et 5-ugers program, som blev afholdt af Maker og The Firm and the Product og finansieret af Danish AM Hub. I løbet af disse 5 uger arbejdede og printede alle deltagerne i Makers facilitet Viadukten under Langebro.

Additive Manufacturing (AM) er en teknologi, der for første gang giver små virksomheder mulighed for at fremstille højteknologiske produkter. Det har derfor potentiale til at ændre den måde, vi skaber virksomheder og strategier på, men endnu vigtigere er den måde, hvorpå små virksomheder kan blive forkæmpere for den hårdt tiltrængte bæredygtige omstilling.

Translate »