Viadukten

Her kan du se oversigten over, hvilke muligheder der er i Viadukten.

Viadukten er et professionelt værksted for fysiske iværksættere. Her skal det være nemmere og sjovere at skabe selv og sammen med andre.

 

Foreningen Maker driver værkstedet og her hjælper vi iværksættere med at udvikle og skalere produkter og forretning i et kreativt og nysgerrigt miljø. Her kan idéer blive til lærerige projekter, fysiske produkter og ny forretning. 

Adgang til Viadukten

Med digitale produktionsteknologier og traditionelt håndværk er Viadukten mødested for mennesker med forskellige baggrunde og interesser. Iværksættere, der er nysgerrige og åbne for at udforske nye muligheder og skubbe til grænserne for urban og lokal produktion i en globaliseret verden. Her bliver arbejdet med bæredygtighed fysisk og konkret – og alle kan være med. Her vil du blive en del af et innovativt og nysgerrigt community og have mulighed for at sparre med medlemmer om stort og småt. 

Vi tilbyder flere forskellige former for medlemsskab – både for enkeltpersoner og virksomheder. 

Faciliteter i Viadukten

Når du har adgang til Viadukten, kan du bruge alle maskiner og værktøj inkl. 3D printere, lasere, CNC fræsere, powertools og meget mere. Du kan se den fulde liste over maskiner og værktøjer på siden herunder. 

 

Du har også adgang til et mødelokale, økologisk kaffe og the, mulighed for at registrere din virksomheds postadresse, få leveret pakker, adgang til gængse materialer såsom krydsfiner, MDF, pap, akryl og meget mere.

Translate »